Svt svart ruta

Kunder oroas över att det ska bli svart i rutan – SVT Nyheter

Kunder oroas över att det ska bli svart i rutan | SVT Nyheter

16 okt. 2021 — Just nu pågår en stor uppgradering av tv-utsändningarna som gör att det kan bli svart i rutan i många tv-apparater de kommande veckorna.

Den som har en tv-apparat som är 13 år eller äldre kan behöva köpa en ny digitalbox eller en ny tv för att kunna fortsätta se marksänd tv.Och i elektronikbutikerna börjar säljarna märka av oro hos kunderna.– Bara i dag så har fyra-fem kunder frågat om det här, säger Niklas Jalvemo, säljledare på Elgiganten.

Uppspelningsproblem – Kontakt – SVT

Uppspelningsproblem | Kontakt – SVT

8 nov. 2022 — Landskoden ska vara SE: svtplay.se/debug … överbelastning i ditt nätverk eller att din apparat har svårt att komma åt våra videoströmmar.

Om du har problem med att ett program/klipp hackar, slutar för tidigt eller inte startar alls rekommenderar vi att du provar följande steg innan du kontaktar oss. Säkerställ din nätverksanslutning Kol…

Svart i rutan i flera av SVT:s lokala sändningar – SVT Nyheter

Svart i rutan i flera av SVT:s lokala sändningar | SVT Nyheter

4 sep. 2019 — SVT hade på onsdagskvällen problem med flera av de lokala sändningarna. De tekniska problemen är nu åtgärdade.

SVT hade på onsdagskvällen problem med flera av de lokala sändningarna. De tekniska problemen är nu åtgärdade.– Det hade gjorts tester innan och efter det blev det en felkoppling. Vi ber så hemskt om mycket om ursäkt, säger Adde Granberg, teknikdirektör på SVT.

SVT:s förklaring: Därför blev det svart i tv-rutan – Expressen

6 feb. 2023 — En svart ruta i 45 sekunder. Det möttes tittarna av när rösterna i Melodifestivalens första deltävling skulle räknas. Nu ger SVT besked om vad …

Därför blev det svart i rutan under Musikhjälpen – Aftonbladet

Svart i rutan i Musikhjälpen

17 dec. 2022 — Under en låt blev det plötsligt helt svart i rutan i Musikhjälpen. På SVT livekommenterade tittare att de inte såg någo.

Under en låt blev det plötsligt helt svart i rutan i Musikhjälpen. På SVT livekommenterade tittare att de inte såg någo

Svart i rutan i SVT – i åtta minuter – Aftonbladet

Svart i rutan i SVT – i åtta minuter

30 sep. 2020 — Tittarna möttes av skylten ”tillfälligt avbrott” i SVT1 under onsdagskvällen. SVT bekräftar att det var ett tekniskt pro.

Tittarna möttes av skylten ”tillfälligt avbrott” i SVT1 under onsdagskvällen. SVT bekräftar att det var ett tekniskt pro

TV-tittare riskerar svart ruta framöver – P4 Blekinge

TV-tittare riskerar svart ruta framöver – P4 Blekinge | Sveriges Radio

19 okt. 2021 — … uppgraderingen bättre bildupplösning för alla SVT:s kanaler, TV4 och kanal 5, men det finns också en risk att det blir svart i rutan.

Just nu pågår en uppgradering av tv-kanalerna i marknätet och de som ser på teve genom vanlig tv-antenn.Tv-tittarna får efter uppgraderingen bättre bildupplösning …

Inställningar | SVT Play

SVT Plays barnskydd innebär att vi varnar för program som är olämpliga för barn. Du kan förstärka barnskyddet genom att välja en kod som sedan måste anges …

Inställningar för SVT Play.

Öppet arkiv | SVT Play

Streama svenska program från tv:s början fram till 2000-talet. Gör en nostalgisk resa genom tv-historien bland barnprogram, kriminalserier, humorprogram och …

Streama svenska program från tv:s början fram till 2000-talet. Gör en nostalgisk resa genom tv-historien bland barnprogram, kriminalserier, humorprogram och dokumentärer. Titlar i Öppet arkivs utbud speglar sin tids språkbruk, värderingar och historiska sammanhang.

Svart i tv-rutan i dag – så löser du problemet – Sydsvenskan

Svart i tv-rutan i dag – så löser du problemet – Sydsvenskan

27 okt. 2021 — Det betyder för en del att det blir helt svart i rutan. Här är listan… … SVT 1. SVT 2. SVT Barn/ SVT24. Kunskapskanalen. TV 3. TV 4.

I dag torsdag uppgraderas tv-tekniken i Skåne. Det betyder för en del att det blir helt svart i rutan. Här är listan…

Keywords: svt svart ruta